Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

HP1536 - Treball de Final de Grau

Curs 4 - Anual

Metodologia

Metodologia didàctica

- La metodologia de treball serà aquella que establisca cada estudiant amd el seu/la seua supervisor/a per a l'elaboració del TFG. Tanmateix, es centrarà, fonamentalment, en reunions periòdiques per a la tutorització respecte a la bibliografia utilitzada, el contingut expressat, l'estructura, la redacció, la forma, la presentació i defensa, etc.

- Respecte a la tutela i d'acord amb la Normativa dels TFG de la Universitat Jaume I, el/la tutor/a ha de ser docent del títol i ha d'actuar com a dinamitzador/a del procés d'aprenentatge. Serà el/la responsable d'exposar a l'estudiantat les característiques del TFG, d'assistir-li i d'orientar-li en el seu desenvolupament, de vetllar pel acompliment dels objectius fixats i d'emetre un informe del treball que haja tutelat. Com a tutor/a pot actuar més d'una persona, i en el cas de que un d'ells siga extern a la UJI, al menys un/a ha de ser docent del títol. L'assignació de tutor tindrà validesa un curs acadèmic  (Informació de la Normativa de TFG de la Universitat Jaume I).

- Una vegada finalitzat el TFG i d' acord amb el procediment i els termes establerts per la comissió de grau, l'estudiantat ha d'entregar al/a la coordinador/a del TFG la sol.licitud de defensa, amb el vist i plau del/la tutor/a i la seua avaluació, i una versió en paper i en format electrònic del TFG (Informació de la Normativa de TFG de la Universitat Jaume I).

- La comissió de titulació establirà les normes d'estil, d'extensió i d'estructura per al TFG a l'inici de cada curs acadèmic.

- Tot TFG serà defensat públicament. L'acte de defensa serà una exposició pública per part de l'estudiantat, després de la qual els membres del tribunal podran fer les consideracions i qüestions que estimen oportunes. La coordinació del TFG farà públics els criterios d'avaluació, el dia i la hora de les defenses, així com l'estructura i la durada màxima de l'exposició (Informació de la Normativa de TFG de la Universitat Jaume I).