SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

AG1015 - Fisiologia Vegetal

Curs 2 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Les sessions de teoria, suposen un 24% del temps de l'assignatura. En estes, s'impartirà classe magistral per part del professor utilitzant la pissarra i l'ordinador. Tindran com a base els manuals bàsics i diverses publicacions científiques, que estaran disponibles en l'aula virtual. S'impartirà un seminari monogràfic relacionat amb algun dels temes de l'assignatura. També es realitzarà la discussió d'algunes publicacions científiques relacionades amb la fisiologia vegetal.

La sessió de problemes constituïx el 4% del temps de l'assignatura.

Respecte a les sessions pràctiques de laboratori (7% del temps de l'assignatura), es realitzaran en els laboratoris docents i en els hivernacles del departament de Ciències Agràries i del Medi Natural. Es proporcionara un manual de pràctiques que estarà disponible en l'Aula Virtual prèviament a l'inici de les sessions. S'hauran de ressoldre qüestonaris sobre el contingut de les pràctiques que proporcionarà el professor. L'assistència és obligatòria.

Pel que fa a les tutories (4% del temps de l'assignatura), seran reunions entre el professor i xicotets grups d'estudiants en què s'ajudarà en la preparació dels seminaris i treballs que es proposen durant el desenvolupament de l'assignatura.

L'avaluació (1.5% del total de l'assignatura), consistirà en un examen escrit dels continguts de l'assignatura. L'examen podrà incloure preguntes de qualsevol de les parts de l'assignatura, temes teòrics, seminaris i pràctiques. A més, les pràctiques seran avaluades pels resultats i discussió presentats, per preguntes disponibles en l'aula virtual i per l'assistència a les mateixes. És obligatòria.

Finalment, el treball independent suposa un 59.5% del temps de l'assignatura i servirà perquè l'estudiant revise i organitze els continguts teòrics, prepare els seminaris, les sessions de laboratori, les tutories, les activitats de l'aula virtual i l'avaluació.


 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16