SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

AE1040 - Creació d'Empreses

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia docent que s'emprarà en l'assignatura consistirà en classes teòriques, classes pràctiques (resolució de casos i problemes) i tutories.
Els conceptes teòrics seran desenvolupats pel professor de l'assignatura. Des del punt de vista metodològic, es farà ús de la classe magistral encara que també es pretén obrir el debat amb els alumnes a través del debat i comentari de lectures relacionades amb els diferents temes que es vagin abordant.A les sessions pràctiques, els estudiants desenvoluparan un projecte de creació empresarial amb estudiants d'altres universitats com l'Estat de San Diego, Aberthay o XXXX. Per tant, Per tant, serà necessari l'ús de l'anglès com a llengua vehicular en les comunicacions entre les diferents universitats.

 Algunes de les activitats proposades requeriran una major dedicació en horari no presencial, exigint la seva realització en equip i la seva presentació posterior a classe.

Les tutories permetran abordaran la resolució de dubtes en l'aplicació de les tasques pràctiques a realitzar, amb especial menció als casos on es requereixi un treball en equip no presencial per part dels alumnes.
Es pretén utilitzar la pàgina web de l'assignatura, a través de l'Aula Virtual, com a canal de comunicació i element integrador de totes les activitats a realitzar en l'assignatura.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16