Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0964 - Psicolingüística Aplicada a l'Aprenentatge de la Llengua Anglesa

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

70%

Elaboració de treballs acadèmics

30%

Criteris de superació

Treball acadèmic

L’estudiantat ha de redactar un projecte de recerca relacionat amb el temari del curs. L’estudiantat haurà de fer una exposició oral de la proposta dels projectes a classe. El professorat donarà més detalls durant les classes. La data per a entregar el projecte es comentarà a classe i es comunicarà mitjançant l'aula virtual. No s’acceptarà cap projecte presentat fora de termini, i per tant, no és recuperable.


Examen escrit

L'estudiantat ha de presentar-se a l’examen final escrit que tindrà lloc al finalitzar el semestre. L’examen consistirà en aspectes teòrics i pràctics relacionats amb els continguts treballats durant el curs. Per a aprovar l’assignatura, s’ha d’obtindre almenys un 35% del total de 70% en aquest examen final. Consulteu el LLEU per a saber la data oficial d’aquest examen.

NOTA. Per a poder obtindre la nota final i superar l’assignatura, l'estudiantat ha de presentar-se i aprovar l’examen final.


En quant al nivell d’anglés:

Al nivell de competència C1, l’estudiantat ha de ser capaç d'entendre una àmplia gamma de textos llargs i exigents i reconèixer el sentit implícit. Poden expressar-se amb fluïdesa i espontaneïtat. Poden utilitzar el llenguatge de manera flexible i eficaç per a finalitats socials, acadèmiques i professionals. Poden produir text clar, ben estructurat i detallat sobre temes complexos, mostrant l’ús controlat de patrons d’organització, connectors i dispositius cohesionats.

Per aprovar l’assignatura, l’estudiantat ha de poder expressar-se amb fluïdesa i espontània durant les exposicions orals i debats a classe amb els companys. Ha de poder presentar descripcions clares i detallades sobre els temes teòrics de l’assignatura, desenvolupant idees concretes i acabant amb una conclusió apropiada.

Així mateix, l’estudiantat ha de ser capaç d’escriure text clar, ben estructurat i expressar punts de vista al projecte final, on redactaran temes complexos relacionats amb el temari del curs en estil acadèmic.

Específicament, l’estudiantat ha de poder:

  • Sintetitzar, avaluar i glossar la informació

  • Criticar i revisar

  • Desenvolupar un argument sistemàticament

  • Utilitzar marcadors per estructurar i senyalitzar la parla formal i l'escriptura, especialment marcadors lògics

  • Utilitzar el registre formal (estil acadèmic)