Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0926 - Narrativa en Llengua Anglesa

Curs 3 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

90%

Observació/execució de tasques i pràctiques

10%

Criteris de superació

1ª convocatòria

L'estudiantat ha d'obtindre un 5 per a aprovar. L'estudiantat ha d'aprovar totes les parts. Totes les parts són recuperables. Aquests paràmetres seran d'aplicació també a la segona convocatòria. La no presentació a qualsevol de les parts de l'avaluació resultarà en un NO PRESENTAT.

  2ª convocatòria

A aquells estudiants que no aproven l’examen en la 1ª convocatòria però que hagin aprovat la part corresponent a les tasques, se’ls guardarà aquesta nota per a la segona convocatòria.

L’estudiantat que aprove l’examen però que no arribe a la nota mínima requerida per a aprovar l’apartat que correspon a les tasques, haurà d’entregar aquestes últimes abans de la data d’examen de la 2ª convocatòria. Cas de no fer-ho o no aprovar de nou aquest apartat, haurà d’acollir-se a allò establert en el següent paràgraf.

L’estudiantat que no haja completat les tasques ni s’haja presentat a la 1ª convocatòria de l’examen haurà de presentar-se a un examen en la 2ª convocatòria. Aquest examen representarà el 90% de la nota final. L’estudiantat haurà d’obtenir un mínim d’un 5 per aprovar.

Els estudiants haurien de ser capaços d’entendre textes literaris complexes, apreciar diferències d’estil i reconèixer significats implícits. A més, a més, haurien de ser capaços de produir textes sobre temes complexes de manera clara i ben estructurada, mostrant un control adequat de patrons organitzatius, connectors i mecanismes de cohesió del text.

El nivell d’anglés utilitzat en els treballs escrits i l’examen condicionarà la nota final. De fet, si l’anglés utilitzat en els treballs escrits i en l’examen conté errades sintàctiques, gramaticals u ortogràfiques que acaben afectant e interferint en la comprensió del missatge que es preten vehicular, es suspendrà l’assignatura.