Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PE0908 - Història del Món Actual (Història)

Curs 1 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

En l'assignatura se cerca un equilibri entre l'exposició del professor, el treball individual i el treball col·lectiu

La metodologia es basarà en la conjunció de:

- Classes teòriques, presencials, en les quals el professor explicara els principals conceptes i els continguts bàsics dels temes. Es donarà motiu a la discussió a fi d'afavorir la dissolució de dubtes i aconseguir consensos

- Classes pràctiques basades en l'anàlisi de material fílmic o documental relacionades amb el temes a tractar a la matèria.

- Tutories personalitzades (treballs voluntaris i seguiment d'activitats previstes en l'assignatura)

- Tutories en grup (disseny i realització de treballs grupals)

Activitats avaluables:

1. Examen: Hi haurà una prova de reflexió final sobre els aspectes tractats a la matèria. S'atendràn els criteris de nivell de coneiximents, racionalitat, reflexió i argumentació raonada dels diferents aspectes treballats a la matèria. No és una prova memorística.

2. Realització de pràctiques col.lectives i individuals sobre els temes proposats pel professor i que seran presentats a l'aula. A aquestes pràctiques s'atendrà a la presentació del material, l' exposició i la bibliografia utilitzada per a elaborar cadascuna de les pràctiques i els continguts.

3. Seminaris que s'indicaran a l'aula. Almenys, es realitzarà un Seminari d'assistència obligatòria (serà avaluat i s'ha de superar per aprovar l'assignatura).