Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

VJ1238 - Fonaments per al Disseny de Videojocs Didàctics

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura inclou sessions teòriques i de laboratori. En les sessions teòriques es combinaran presentacions de temes clau del programa per part del professor amb seminaris en els quals els i les estudiants, en grup, realitzaran exposicions sobre aspectes rellevants del temari guiats pel professor. Les classes teòriques es complementaran amb lectures prèvies (preparatòries) i posteriors (d'ampliació) disponibles a l'aula virtual o en reprografia.
 
El laboratori i el treball no presencial dels i les estudiants consistirà en la preparació dels esmentats seminaris i, especialment, en el disseny i desenvolupament, en grups de 3 a 5 membres, d'un videojoc educatiu sobre un tema proposat pel professor.
 
L'Aula Virtual, i altres aplicacions, s'utilitzaran per a distribuir materials de lectura i estudi, com a espai de col·laboració i debat, per recopilar lliurables, rebre retoralimentación del professor o companys / es, difondre notícies d'interès, etc. Es recompensarà acadèmicament la participació de l'alumnat en la creació d'un entorn virtual d'aprenentatge dinàmic i estimulant.