Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EE1029 - Electrònica de Potència

Curs 3 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

El desenvolupament de l'assignatura s'estructura en tres activitats formatives: ensenyaments teòrics, ensenyaments pràctics (laboratori) i treball personal. Aquestes activitats estaran catalogades com a presencials i no presencials, segons si estan pensades per a ser realitzades en o fora de l'horari de classe, respectivament.

 

 

En els ensenyaments teòrics s'emprarà la metodologia de lliçó magistral per a la presentació de conceptes i procediments fonamentals, així com resolució d'exercicis i problemes per part del professorat mitjançant el plantejament de tasques pràctiques relacionades amb l'aplicació dels conceptes i tècniques que així ho admeten.

 

 

Els ensenyaments pràctics (laboratori) tindran com a finalitat l'aplicació pràctica a través del treball de laboratori, dels conceptes i procediments treballats en les sessions de teoria. En les classes pràctiques el treball es basarà en el muntatge o la utilització d'eines informàtiques per a l'anàlisi del funcionament dels diferents convertidors de potència estudiats en teoria. El treball pràctic serà avaluat a partir de memòries realitzades en el temps de treball personal per l'alumnat. És obligatòria l'assistència al laboratori per a poder avaluar la pràctica.