Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MT1047 - Tecnologies per a la Integració d'Informació

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

En les classes de teoria s'alternen lliçons magistrals obertes a la participació on s'explican conceptes bàsics i importants presents en les anotacions de l'assignatura, amb altres classes on es plantegen activitats individuals o en grup.

Per a la realització de les classes de pràctiques s'ofereixen dos tipus de materials:

•          Els butlletins de la pràctica corresponent, contenint una sèrie d'exercicis a realitzar de manera individual per l'estudiant.

•          Material de suport, en forma d'anotacions, referències bibliogràfiques o pàgines web amb informació d'interès. Aquest material es facilita com a material de referència i consulta per a la correcta realització dels exercicis plantejats en el butlletí.

Al llarg del curs es plantejaran una serie activitats i proves d'avaluació contínua que tindran una determinada puntuació i un pes establit en l'avaluació final de l'assignatura.

Finalment, cada estudiant ha d'assistir a sessions de tutoria repartides uniformement al llarg del curs que serviran per a intercanviar informació sobre la seua evolució en l'assignatura.