Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MT1010 - Arquitectura de Computadors

Curs 3 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia didàctica es basa en l'avaluació contínua, amb un sistema d'aprenentatge basat en manuals.

L'assignatura requereix, aproximadament, huit hores de treball a la setmana. Quatre presencials, que s'organitzaran en sessions de 2,5 hores de teoria, i sessions de dues hores de laboratori. Les hores restants corresponen al treball que haurà de realitzar l'alumnat pel seu compte.

Les classes consistiran en la posada en comú i correcció de les activitats proposades durant la sessió anterior i que l'estudiantat haurà d'haver realitzat com a treball previ i en la resolució, en grups, de nous exercicis relacionats amb la matèria d'estudi.

En les classes de laboratori es treballarà en grup i es resoldran els problemes plantejats en els butlletins de pràctiques. 

El treball que haurà de realitzar l'alumnat en les hores no presencials consistirà a preparar les següents classes de teoria i de laboratori, per mitjà de la realització d'una sèrie de tasques que estaran indicades en els corresponents treballs que cal lliurar. A més, l'alumnat haurà de dedicar temps a l'estudi per a la preparació dels exàmens.