Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

L’assignatura consisteix en dues sessions d’hora i mitjana a la setmana de teoria/pràctica i una sessió de dues hores quinzenal de seminari/tutoria en grups reduïts. Les classes s’impartiran en anglès.

Les sessions combinaran activitats per a posar en pràctica les habilitats de lectura, escriptura, compressió i producció. En moltes sessions, l'alumnat hauria de realitzar una activitat a partir dels materials i exercicis vistos en classe. No n'hi ha un llibre específic per al mòdul.

En les sessions de seminaris la metodologia serà molt comunicativa animant a l'alumnat a adreçar-se, expressar-se i discutir les seues opinions en llengua anglesa en una sèrie d'activitats comunicatives (role-plays) i de discussió, bé en parelles o en grups. També practicaran el llenguatge i les expressions necessàres per a poder realitzar una presntació oral en anglés sobre un producte. Els materias que s'utilitzaran estaran a l'abast dels alumnes mitjançant l'Aula Virtual.

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat, està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.