Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Per aconseguir els objectius de l'assignatura tot el material escrit de la mateixa, tant de problemes com de teoria es donarà en anglès. Les classes de laboratori es donaran en castellà i català. (estic cal canviar-ho en la d'anglès).


Les sessions de teoria són classes magistrals mitjançant trasnparencies Powe Point. Les sessions es basen en manuals de biología general i llibres especialitzats. És material d'estudi estarà disponible a l'aula virtual en fitxers ppt.

Les classes de problemes combinaran explicacions breus a la classe i resolució de problemes. L'aprenentatge basat en problemes es realitzarà en forma d'avaluació contínua. 


Els estudiants preparen capítols basats en conceptes que no es explicarán en classe. L'aprenentatge d'aquests capítols es desenvoluparà mitjançant el treball d'articles científics. La preparació d'aquests capítols es farà en grup encara que s'avaluaran de forma individual.Les tutories es basaran en reunions entre el professor i grups mes reduïts de estudiants per donar les instruccions necessàries per poder prepares els capítols o práctiques.