Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Pràctiques Acadèmiques Externes

Les pràctiques acadèmiques externes curriculars són, per a gran part dels estudis de màster de l'UJI, una assignatura integrada en el pla d'estudis (de caràcter obligatori, en la majoria dels casos, i optatiu en altres) i encara que tenen caràcter acadèmic, tot l'estudiantat de la Universitat acaba els estudis amb una experiència laboral. Durant les pràctiques s'observa la realitat institucional, empresarial i laboral de l'entorn dins de les respectives professions. Els objectius més específics són el desenvolupament de competències (coneixements, habilitats i destreses, actituds) i la facilitació de la transició al mercat de treball. Al llarg de l'estada l'alumnat té una doble tutoria: per un professor o professora de la Universitat i per un o una professional de l'organització a què s'incorpora. La durada de les pràctiques ve determinada pel pla d'estudis que es cursa.

Aquesta titulació té assignatures de pràctiques acadèmiques externes en el pla d’estudis:

Per poder elegir i realitzar les pràctiques acadèmiques externes, és necessari disposar d’un Número de la Seguretat Social (NUSS). Més informació ací.

Tota la documentació necessària (normativa, sol·licituds, models, etc.) està disponible ací.

Les pràctiques acadèmiques externes es poden realitzar a Espanya o a l'estranger mitjançant diversos programes de mobilitat. Per a més informació, podeu consultar:

Més informació:

  • Consulteu la guia docent de l'assignatura.
  • Consulteu el web d'estudis.
  • Coordinacions de pràctiques acadèmiques externes de caràcter internacional: consulteu-les ací.
  • Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP).