Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

DI1045 - Seguretat dels Productes

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Les activitats presencials inclouen sessions teòriques i pràctiques de laboratori:

  • Les classes presencials teòriques es desenvolupen a través de la lliçó magistral, complementada amb casos pràctics. Per a fomentar el treball continu en l'assignatura, en finalitzar els blocs temàtics es realitzen proves (qüestions curtes), que formen part de l'avaluació dels treballs acadèmics de l'assignatura.
  • En les classes presencials de laboratori es treballa en grups de tres o quatre estudiants i estudiantes sota la supervisió del professorat, i es desenvolupen els aspectes pràctics dels temes estudiats en les classes teòriques. L'assistència a les sessions de laboratori i la memòria presentada formen part de l'avaluació de les pràctiques de l'assignatura.

Les activitats no presencials es desenvolupen mitjançant l'estudi individual de l'estudiantat i les tasques pròpies de l'assignatura. Per a fomentar el treball autònom de l'estudiantat, es plantegen exercicis sense resoldre i activitats a través de l'aula virtual.

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.