Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Les sessions de teoria consisteixen en lliçons magistrals participatives, amb la inclusió de molts exemples pràctics i sessións d'aprenentatge col·laboratiu / autoaprenentatge, en la qual amb l'ús d'eines apropiades, l'estudiantat ha d'elaborar resums o analitzar textes sobre aspectes concrets.

En les sessions de problemes, l'estudiantat ha d'aplicar tècniques de semàntica de producte i EK  en casos coneguts, guiat pel professorat.

Al llarg de les classes es plantejaran diferents treballs curts que l'estudiantat ha d'entregar resolts en el termini indicat. Entre aquests, la lectura i anàlisi comprensiu de textos en anglès i l'elaboració de resums.

Les sessions de laboratori consisteixen en l'aplicació de tècniques de semàntica de producte, enginyeria Kansei i disseny emocional, orientades al desenvolupament d'un treball de EK sobre un producte que s'assignarà a cada grup d'estudiants i estudiantes.

En els seminaris, l'estudiantat ha de presentar, oralment, els treballs realitzats.

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.