Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.

El desenvolupament d'aquesta assignatura s'estructura en tres blocs: una part de sessions teòriques, altra de treball pràctic i actiu per part de l'estudiantat i una última part relacionada amb el projecte final que ha d'avaluar els coneixements adquirits per l'alumnat.

Bloc 1. Sessions teòriques.

Constaran d'una xicoteta part teòrica. I exercicis pràctics relacionats amb la teoria, desenvolupats en grup.

Bloc 2. Sessions pràctiques.

Es desenvoluparan pràctiques relacionades amb l'elaboració del projecte final. Explicació de la pràctica, dinàmica de grup i resolució de la pràctica en classe.

En ambdós blocs té cabuda la participació de professionals externs i visites a empreses que puguen ser d'interès per a la matèria tractada.

Bloc 3. Projecte final.

L'alumnat, al final del curs, ha d'entregar un projecte final compost per: brífing del projecte, anàlisi de l'usuari, plantejament de la inclusió del material ceràmic, disseny i desenvolupament de producte, prototip físic final i imatge del producte.

Finalment, les sessions de tutories serveixen a l'estudiantat per a realitzar consultes relatives a la matèria i al desenvolupament i assimilació dels conceptes tractats tant en les sessions teòriques, com en les pràctiques.