Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

DI1038 - Presentació de Dissenys Assistida per Ordinador

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Classes de teoria: s'imparteixen a l'aula amb un canó projector i un ordinador. Les presentacions utilitzades a l'aula estan disponibles en l'aula virtual.

Treball acadèmic: l'alumne o alumna ha de fer i presentar en classe un seminari sobre aspectes avançats dels programes que utilitzem en la part pràctica de l'assignatura.

Pràctiques de problemes: a les aules d'informàtica, els i les alumnes han de realitzar-hi una sèrie de pràctiques amb el programari de modelatge 3d, i seguir uns butlletins publicats en l'aula virtual. Aquests tracten sobre el maneig dels programes utilitzats en l'assignatura. Aquests butlletins estan redactats en anglès.

Pràctiques de laboratori: els i les alumnes han de desenvolupar també a les aules d'informàtica el treball pràctic, exigit en l'assignatura. La realització d'aquestes pràctiques s'alterna amb sessions de pràctiques de problemes, de manera que l'alumnat desenvolupa el seu treball a mesura que s'estudia en les sessions de problemes.

Treball pràctic: es presentarà durant el semestre en diverses entregues que s'estableixen a l'inici del curs.

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.