Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

 

La metodologia didàctica utilitzada inclou la realització de:


Classes de teoria i resolució de problemes, en les quals es tractaran els continguts teòrics bàsics de l'assignatura, i es resoldran problemes i qüestions essencials relacionats amb els continguts de teoria.


Classes pràctiques de problemes, en les quals el professorat plantejarà un problema similar als resolts en les classes de teoria, perquè siguen els i les estudiants/tes els qui ho resolguen, de manera individual o en grup.


Sessions pràctiques de laboratori, en les quals els i les estudiantes observaran i executaran tasques relacionades amb els continguts de l'assignatura. Es pretén que experimenten en el maneig de certs instruments i equips, i programari ergonòmics.


Sessions de seminari, en les quals els i les estudiantes desenvoluparan, individualment o en grup, tasques relacionades amb projectes o treballs que el professorat plantejarà i tutoritzarà, per a posar en pràctica metodologies de disseny ergonòmiques.

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.