Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

AE1028 - Direcció de Recursos Humans

Curs 3 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Conforme al caràcter teòric-pràctic d'aquesta matèria, el seu desenvolupament alternarà tots dos aspectes, cercant la transformació del coneixement en competències lligades a la Direcció i gestió de Recursos Humans. Les pràctiques inclouran tant tutories per part del professorat com el treball personal dels estudiants.

En aquesta assignatura es planteja una avaluació formativa. Aquesta avaluació, realitzada durant el curs, considera l'aprenentatge com la construcció i desenvolupament de coneixements i competències per part dels estudiants. Aquest tipus d'avaluació consisteix en la realització de treballs, presentacions, informes i exàmens durant el quadrimestre.

El curs es desenvoluparà al llarg d'una sèrie de sessions, en les quals es realitzaran tant activitats teòriques com a pràctiques. Les sessions consistiran en la discussió de les principals idees i conceptes per part del professor i de l'alumnat; en el plantejament i resolució de qüestions en l'aula; en la lectura i anàlisi d'articles i casos per part de l'alumnat; en la realització d'exàmens; i en l'exposició i presentació de treballs i informes sobre els diferents temes del temari per part dels estudiants. El plantejament bàsic de l'aspecte didàctic del programa es basa en una participació activa de l'alumnat en les classes, sent el professor un guia per a la construcció i desenvolupament de coneixements i competències per part de l'alumnat.

Durant el curs s'analitzaran diversos casos d'empreses i organitzacions, lectures, a més de pel·lícules vinculades a la direcció de recursos humans.

En aquesta assignatura es planteja una avaluació formativa. En aquest sentit, aquesta avaluació es realitza al llarg del curs. Consisteix en la realització de treballs, presentacions i informes durant el quadrimestre.