Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED0918 - Estructures III: Formigó Armat i Fonamentacions

Curs 2 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

teoria

  La part teòrica de la docència s'articularà en lliçons magistrals impartides pel professor responsable de l'assignatura. A les classes es desenvoluparan exercicis de reforç dels aspectes teòrics explicats i es propiciarà una participació activa de l'alumne.

pràctiques

  Les pràctiques de l'assignatura es realitzaran a l'aula informàtica i tindran lloc en cinc sessions. En elles es farà servir el programa de càlcul d'estructures CYPECAD, de Cype Enginyers o ARCHITRAVE, segons la disponibilitat de llicències.

L'objectiu de les pràctiques és ensenyar als alumnes a utilitzar aquest programa de càlcul, molt estès en l'àmbit professional. Al seu torn les pràctiques serviran per complementar els aspectes teòrics vistos a classe.

   Projecte dirigit.

Per consolidar els coneixements presentats a classe es proposaran al llarg del curs tres exercicis individualitzats per a cada alumne / a basats en l'edifici assignat / escollit per al projecte dirigit. La seva resolució servirà als estudiants per dur l'assignatura al dia, a part que comptaran per la nota final (veure avaluació).