Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

GA1211 - Anglès Aplicat a la Gestió i Administració Pública

Curs 2 - Semestre 1

Temari

Temari

Unitat 1. Introducció a l'administració pública
Una de les qüestions més importants és: ¿com s'haurien d'estructurar les organitzacions públiques per representar els valors socials i garantir la responsabilitat democràtica? Un recompte històric d'èpoques dominants en el camp de l'administració pública representa una progressió de diverses perspectives.
 
Unitat 2. El Personal Públic
Aquesta unitat et donarà a conèixer la pràctica de la gestió dels recursos humans en les entitats públiques. Aquesta unitat cobrirà els temes importants de personal de selecció d'empleats, desenvolupament, promoció i retenció.
 
Unitat 3. Le Gestió Pública
El model tradicional de l'administració pública - que es caracteritza per la teoria de la burocràcia de Weber, la política de Woodrow Wilson / dicotomia administració, i la teoria de l'administració científica de Taylor - va intentar crear una estructura de l'administració pública que estava lliure d'interferències polítiques, valor neutre, i estructurada en una manera que garanteixi tant la rendició de comptes i l'eficiència. Les fal·làcies en el model tradicional han estat qüestionades a mesura que el camp de l'administració pública ha progressat. Aquesta unitat explora l'evolució del pensament i la pràctica de la gestió dins del camp.
 
Unitat 4. Pressupost Públic
Aquesta unitat està dissenyada per proporcionar informació sobre el procés d'elaboració del pressupost públic. La política del pressupost s'utilitza per establir el context en què han d'operar els administradors públics. En aquesta unitat presentarem diversos tipus de pressupostos i els avantatges i desavantatges de cada un.
 
Unitat 5. Ètica Pública
Aquesta unitat està dissenyada per presentar-tei a l'ètica des d'una perspectiva teòrica i aplicada. Aprendràs els fonaments de la teoria ètica, així com els models aplicats de la presa de decisions ètiques per als gestors públics. Dilemes ètics comuns en l'administració pública es presenten a través d'estudis de casos.
 
Unitat 6. Exploració de lleis diferents:
6.1. Llei de la Unió Europea
6.2. Llei Ambiental
6.3. Llei de Societats
 
Unitat 7.  Gestió Internacional
Com funcionen les organitzacions internacionals? En aquesta unitat anem a fer una ullada a algunes qüestions globals i del futur.
 
Unitat 8. Lideratge i Dinàmica de Grups
Aquesta unitat exposa els "secrets" d'un bon líder.