Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Les classes de teoria s'imparteixen a l'aula amb un canó projector i un ordinador. Les presentacions utilitzades a l'aula estan disponibles a l'Aula Virtual.

L'alumne haurà de realitzar i presentar a classe un seminari sobre aspectes avançats dels programes que estem utilitzant en la part pràctica de l'assignatura.

Les pràctiques consisteixen en la realització d'uns butlletins pràctics on es treballen els conceptes estudiats en la teoria.

Aquests butlletins es publiquen a l'Aula Virtual i tracten el maneig dels programes utilitzats en l'assignatura. Les sessions pràctiques dirigides s'alternaran amb sessions dedicades a la realització dels treballs pràctics, que es durà a terme de forma individual. Aquests treballs es presentaran durant el semestre en 2 lliuraments o fites que es fixaran a l'inici del semestre.

D'altra banda, l'alumne que no assisteix a classe de forma regular té l'opció de lliurar el treball pràctic el dia de l'examen i defensar-lo davant la professora. També haurà de realitzar un examen pràctic que corrobori que és l'autor d'aquest treball.