Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EI1034 - Seguretat Informàtica

Curs 3 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Avaluació contínua

40%

Avaluació de pràctiques

30%

Examen

30%

Criteris de superació

En la primera convocatòria ordinària, la qualificació de l'assignatura s'obtindrà a partir de:

Avaluació contínua de teoria (EC). Seran proves breus. El pes en la nota final serà del 40%.
Les pràctiques (PR), el pes de les quals en la nota fi­nal serà del 30%.
L'examen final de l'assignatura (EF), el pes del qual en la nota final serà del 30%. S'ha d'obtenir una qualificació mínima de 4 en aquest examen per a poder aprovar l'assignatura.
Es considerarà com presentat en la primera convocatòria a l'estudiant o a l'estudianta que entregue quatre o més activitats de teoria o pràctiques en els terminis establerts o bé que realitze l'examen final de l'assignatura.

Les qualificacions obtingudes en les activitats i treballs realitzats durant el període de classes es guardaran durant tot el curs, però no per a cursos posteriors. Per a aprovar l'assignatura es requereix una nota final major o igual que 5. Si un estudiant o una estudianta no hagués arribat al mínim de 4 en l'examen final, haurà de tornar a realitzar l'examen final de l'assignatura en la segona convocatòria ordinària (juliol) per a poder obtenir la qualificació que li permeta aprovar.

Respecte de la recuperació de l'EC i les PR:

Si no es realitza una de les proves d'EC, pot recuperar-se individualment mitjançant un treball per prova el tema del qual cal acordar amb el professorat. Només poden recuperar-se un màxim de dues proves, si es falta a més, puntuaran 0 punts.
L'EC pot recuperar-se sempre el dia de l'examen.
Les PR es poden recuperar amb els exercicis opcionals.