Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1042 - Càlcul d'Estructures de Formigó Armat. Fonamentacions

Curs 4 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Avaluació contínua

50%

Examen

50%

Criteris de superació

Primera i segona convocatòria
 
Examen escrit (50%)
 
Mitjançant una prova escrita s'avaluaran els coneixements vistos a l'assignatura: aptitud per al dimensionament i comprovació de seccions i elements de formigó armat segons la normativa vigent. Es comprovarà la capacitat i coneixements de l'alumnat per a emprar la normativa actual com l'EHE-08, la NCSE-02, CTE i EC2.
 
Pràctiques de laboratori (20%)
 
Avaluació del treball realitzat amb el programa informàtic de Cype Enginyers, del dimensionat d'un edifici d'habitatges, des dels plànols inicials, fins a la configuració dels plans estructurals i memòria de càlcul.
 
Exercicis del curs (30%)
 
Anàlisi del projecte d'un edifici d'habitatges en el qual es demana recalcular certes parts del mateix, estudiant per a això: la geometria de l'edifici, accions que actuen, esforços que es produeixen en cada element i dimensionat dels mateixos. Comparativa amb el projecte original. L'anàlisi se centra en els "pilars" bàsics de l'assignatura:
 
Durabilitat i foc
Estats límits últims
Estats límits de servei
Fonamentacions
Per superar l'assignatura l'alumnat haurà d'obtenir un mínim de 4,5 punts en l'examen final (en cadascuna de les parts de què consta l'examen) i un mínim de 5 punts en la nota final. No s'exigeix ​​que l'estudiant obtingui una nota mínima en pràctiques, però sí que és obligatòria la presència en pràctiques i el lliurament de les memòries. En cas de no superar el mínim, la nota que apareixerà en actes serà la menor de les obtingudes en les diferents parts.
 
Es considerarà que un alumne o alumna s'ha presentat a una convocatòria si lliura l'examen final escrit d'aquesta convocatòria.
 
convocatòria extraordinària
 
100% de la nota en examen final