Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1041 - Càlcul d'Estructures Avançat

Curs 4 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Avaluació contínua

50%

Examen

50%

Criteris de superació

1ª i 2ª convocatòria ordinàries:
 
a) L'assignatura s'avaluarà amb un examen parcial i un examen final que suposarà cada un d'ells el 25% de la nota final. El 50% restant correspondrà al lliurament i valoració de les cinc pràctiques d'aula informàtica.
 
Per superar l'assignatura l'estudiant haurà d'obtenir un mínim de 5 sobre 10 punts a la nota global de l'assignatura i un mínim de 4 sobre 10 en la mitjana dels dos exàmens, tant en primera com en segona convocatòria. No s'exigeix ​​que l'alumnat obtingui un mínim en la nota d'avaluació contínua.
 
b) Es considerarà presentat a tot estudiant que lliuri l'examen final de l'assignatura tant en primera com en segona convocatòria.
 
c) En cas de no fer la mitjana amb la nota d'avaluació contínua per no aconseguir una mitjana de 4 entre l'examen parcial i el final, la nota que constarà en actes serà la mitjana d'aquests dos exàmens.
 
d) Les notes d'avaluació contínua es conserven de primera a segona convocatòria; podent recuperar-se de forma voluntària, de cara a la segona convocatòria, a través del lliurament i exposició al professorat del que s'ha fet en pràctiques de laboratori.
 
Convocatòria extraordinària fi d'estudis:
 
En convocatòria extraordinària fi d'estudis a l'avaluació de l'assignatura constarà d'un únic examen amb un pes del 100% de la nota en què s'avaluaran tant els continguts teòrics com els continguts coberts en pràctiques de laboratori.