Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1021 - Disseny de Màquines

Curs 3 - Anual

Metodologia

Metodologia didàctica

Les classes presencials teòric-pràctiques es desenvoluparan, principalment, a través de la lliçó magistral, complementada amb la resolució d'exercicis i de problemes durant la classe.

Per a aprofundir en els continguts impartits i desenvolupar algunes de les competències plantejades en l'assignatura, s'utilitzarà l'aprenentatge basat en problemes. El professorat plantejarà un conjunt de problemes sense resoldre, que el *estudiantado haurà de treballar de manera autònoma. El *estudiantado contarà, durant les hores de tutoria personalitzada, amb l'assessorament del professorat.

A més, s'emprarà la metodologia de treball de laboratori, combinat amb l'aprenentatge cooperatiu, per a assolir que el *estudiantado visualitze i duga a la realitat les teories i mètodes desenvolupats en la classe, sota la supervisió del professorat.

Les activitats plantejades, al llarg del curs, són:

  • Un examen escrit en el qual s'avaluen els coneixements teòric-pràctics, al finalitzar una unitat didàctica o bloc d'unitats didàctiques. Aquesta prova podrà portar-se a terme durant les sessions presencials en l'aula assignada.
  • Realització i lliurament de memòries de treballs i/o pràctiques de laboratori.