Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1021 - Disseny de Màquines

Curs 3 - Anual

Sistema d'avaluació

Examen

60%

Avaluació contínua

40%

Criteris de superació

Per superar l'assignatura, es requereix una nota mínima de 5 en la qualificació global de l'assignatura. Si no obtingués (o obtingués) una qualificació igual o superior a 4 en l'examen (la ponderació és el 60% de la qualificació global), la qualificació màxima de l'assignatura seria igual a 4.5
 
La ponderació del 40% corresponent a l'avaluació contínua es divideix de la següent manera:
 
  • Un 10% serà el de realització i lliurament de memòries de treballs i / o pràctiques de laboratori
  • L'examen escrit en el qual s'avaluïn els coneixements teoricopràctics, en finalitzar una unitat didàctica o bloc d'unitats didàctiques, tindrà un pes del 30%
La qualificació de l'avaluació contínua, que s'obté al llarg del curs, es mantindrà per a la segona convocatòria. Per a l'alumnat que es presentés (o presentés) a tota la matèria en l'examen de segona convocatòria, la nota obtinguda en aquest tindrà un pes del 90% sobre la qualificació global de l'assignatura; el 10% restant vindrà donat per la qualificació obtinguda en la realització i lliurament de memòries de treballs i / o pràctiques de laboratori.
 
L'examen de la convocatòria extraordinària d'acabament d'estudis tindrà un pes del 90% sobre la qualificació global de l'assignatura; el 10% restant vindrà donat per la qualificació obtinguda en la realització i lliurament de memòries de treballs i / o pràctiques de laboratori.
 
L'alumnat es considerarà presentat a una convocatòria si es presenta a la prova escrita de l'avaluació contínua i / o l'examen de l'assignatura en aquesta convocatòria.