Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1005 - Anglès Cientificotècnic (Idioma Modern)

Curs 1 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen

70%

Avaluació contínua

30%

Criteris de superació

La nota final estarà basada en l'avaluació de les següents competències:

   a) Coneixement de la llengua estrangera [CG04],
   b) Aprenentatge autònom [CG02], i
   c) Capacitat per a produir textos en anglès relacionats amb la ciència i la tecnologia [CEA02].

La nota final serà la suma de l'examen final (70%) i de l'avaluació contínua (30%).

Els resultats d'aprenentatge corresponents s'avaluaran d'acord amb els següents criteris:

- És obligatori obtenir una puntuación igual o superior a 5 en la secció de teoria de l’examen, així com en l’evaluació contínua  per a aprovar l'assignatura.

- Per a ser avaluats, els estudiants i les estudiantes hauran de realitzar un examen escrit a final de curs, que suposarà el 70% de la nota final. Aquest examen se centrarà en l’evaluació del moduls d’ensenyaments teòrics i ensenyaments pràctics (problemes), que tindràn un pes específic del 50% i del 20%, respectivament.

- El 30% de la nota final estarà basada en l'avaluació del mòdul d'ensenyaments pràctics (laboratori), corresponent al mòdul d'anglès conversacional sobre l'entorn de treball. Els estudiants i les estudiantes seran avaluats en l'aula al llarg del semestre. Els paràmetres d'avaluació que s'utilitzaran per a aquesta secció seran els següents: participació, precisió i fluïdesa pel que fa als components de producció oral; i comprensió d'idees principals pel que fa als components de recepció auditiva.

- Si l'alumnat supera o la secció teòrica de l'examen escrit o l'avaluació contínua en primera convocatòria i suspèn l'altra part, la nota de la part aprovada es guardarà per a la segona convocatòria.

- Pel que fa a la nota obtinguda en l'avaluació contínua, si aquesta no supera el 5 en primera convocatòria, es permetrà als alumnes i a les alumnes realitzar un examen oral en segona convocatòria per a superar aquesta part.

- L'estudiant o l'estudianta es considerarà presentat a una convocatòria en presentar-se a l'examen escrit, que inclou el contingut tant de la part teòrica com de la pràctica (TE, PR).

- Els mateixos criteris de superació de l’assignatura que es detallen en aquest apartat serien aplicables a la convocatòria extraordinària de finalització de carrera.