Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1003 - Informàtica

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

El desenvolupament de l'assignatura es basarà en la realització d'una sèrie d'activitats, organitzades en torn a tres tipus de classes: teoria, problemes i laboratori. Aquestes activitats estaran catalogades com a presencials i no presencials, segons si estan pensades per a ser realitzades en o fora de l'horari de classe, respectivament.

Les classes de teoria estan orientades a la presentació de conceptes i procediments fonamentals, s'acompanya del plantejament de tasques pràctiques relacionades amb l'aplicació d'aquests. Aquestes tasques es complementaran per uns tests a realitzar en horari no presencial.

Les classes de problemes se centren en l'aplicació pràctica, sense utilitzar l'ordinador, dels conceptes i procediments introduïts en classe de teoria. Aquestes classes es dedicaran a la resolució d'exercicis plantejats en uns butlletins de problemes, excepte dos, que estaran destinades a la realització, en horari presencial, de controls orientats a avaluar la capacitat de l'alumnat per resoldre els tipus de problemes plantejats en aquestes classes. Aquestes sessions de control estaran indicades en la planificació de l'assignatura.

Finalment, les classes de laboratori tindran com a finalitat l'aplicació pràctica, utilitzant l'ordinador, dels conceptes i procediments introduïts en les sessions de teoria i problemes. El treball en aquestes classes es basarà en els butlletins de problemes i serà avaluat en horari presencial. A més, en el context d'aquestes classes, es plantejarà el projecte final de l'assignatura, per a ser realitzat i lliurat en horari no presencial.