Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MP1020 - Didàctica de la Llengua Anglesa

Curs 3 - Anual

Temari

Temari

1.     L’ensenyament de la llengua anglesa en contextos multilingües. Bases cognitives, lingüístiques i comunicatives per a l’ensenyament/ adquisició de l’anglès com a tercera llengua.

2.     El marc legal per a l’ensenyament de l’anglès i en anglès durant l’etapa de primària: el currículum de llengua anglesa i el Decret 127/2012 que regula el plurilingüisme en el sistema educatiu valencià no universitari.

3.     La didàctica de la llengua estrangera per a l’alumnat de primària: l’ensenyament integrat de llengües i continguts (AICLE/CLIL). Principis, recursos i materials.

4.     Programació d’una assignatura de contingut en llengua anglesa. Disseny de lliçons en anglès: per a qui (anàlisi de necessitats), perquè (objectius), què (continguts) i com s’ensenya (metodologia). El cas de l’educació artística.

5.     Avaluació de classes d’una assignatura de contingut en llengua anglesa. Què i com s’avalua. El cas de l’educació artística.

6.     Disseny, adaptació i explotació de materials escrits i de recursos audiovisuals per a ensenyar anglès a partir de continguts. El cas de l’educació artística.