Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

DR1003 - Història del Dret (Història)

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Per a la part teòrica aplicarem a tot el  temari l'estratègia d'aprenentatge LAS (Legere, Audire, Studiare), que consisteix en facilitar a l'estudiantat un text bàsic i extens de cada tema, per tal que faça una o més lectures dies abans de la classe en la qual s'haja d'explicar detalladament.
I, al mateix temps, en les classes es comentarà i/o discutirà el contingut de cada tema, i es facilitarà més documentació complementària, si cal, per tenir-ne una idea molt més exacta i completa.
Finalment, serà tasca de cada estudiant o estudianta la reflexió personal, a casa, amb l'estudi personal, o en grup, i l'ús d'aquests texts complementaris, siguen llibres, articles, o pàgines web.
Les tutories serviran per a resoldre els dubtes en qualsevol moment, presencial o virtualment mitjançant el blog de l'assignatura o el correu electrònic.
Per a la part pràctica de l'assignatura l'estudiantat realitzarà un treball dirigit pel professorat, sobre un aspecte concret del temari, sobre el que caldrà aprofundir i, al mateix temps, a classe farem comentaris de textos relatius a la matèria, així com resoldrem dubtes que se'ls vagen presentant als estudiants en la realització dels treballs, solucions que puguen ser d'utilitat per a tots i totes.