Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0922 - Models Teòrics Actuals per a la Descripció de la Llengua Anglesa

Curs 2 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

60%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Resolució d'exercicis i problemes

10%

Presentacions orals i pòsters

10%

Criteris de superació

- Per a aprovar l'assignatura els i les alumnes han d'aconseguir almenys un 50% en la nota final del curs.
- La nota final del curs es composa de la suma de cada ítem d'avaluació.
- A principi de curs es fixarà una data límit per a l'entrega de l'ítem A. No s'acceptaran més entregues després d'aquesta data.
- És necessari aconseguir almenys un 30% en l'ítem B (examen escrit) per a poder calcular la nota final (és a dir, per a calcular la nota mitjana tenint en compte els altres ítems d'avaluació).
- L'examen escrit és obligatori per a rebre la qualificació final.
- Els ítems C i D estan en funció de les activitats programades durant el semestre. Per tant, aquest ítem s'avaluarà només al llarg del semestre.
 - Els resultats aprovats, derivats de cada ítem d'avaluació, es mantindran únicament durant el mateix curs acadèmic.

A. Treball acadèmic
  L'estuadiantat ha de treballar individualment i en grup en punts específics del temari i entregar un treball derivat d'una sèrie de lectures i fonts d'informació fiables (per exemple, manuals, capítols de llibre, articles de revistes, recursos en línia de qualitat, etc.). Amb aquest fi han de ser capaços de dur a terme una sèrie de cerques bibliogràfiques en format físic i digital.

B. Examen escrit
L'estudiantat ha de fer i aprovar un examen escrit a final de curs.
L'examen final tindrà lloc en la data i ubicació oficials de cada convocatòria.

C. Presentacions orals / pòsters
L'estudiantat ha de contribuir amb xicotetes presentacions orals o pòsters a classe, principalment com a part de la metodologia seguida en els seminaris pràctics.

D. Exercicis i resolució de problemes
Activitats periòdiques (programades després de cada unitat del temari) establertes en l'aula virtual: glossaris, viquis, fòrums, bases de dades, preguntes o tasques. L'estudiantat treballarà de manera individual i en grup (especialment als fòrums i wiquis).
El fi d’aquestes activitats és recopilar i compartir informació interessant, relacionada amb el contingut del curs, gràcies a la col·laboració de tots els estudiants i estudiantes matriculats en l'assignatura (per exemple per mitjà de la creació de glossaris de termes clau d'unitats particulars o mitjançant la compilació de bases de dades web en determinats punts del programa).