Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0912 - Expressió Oral en Anglès

Curs 2 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

35%

Presentacions orals i pòsters

25%

Examen oral

25%

Elaboració de treballs acadèmics

15%

Criteris de superació

1) Treball acadèmic

Els estudiants hauran de presentar un portfolio individual que consisteix en: 1) una selecció d'unitats del llibres English Vocabulary in Use. Upper-Intermediate, y FCE. Use of English 1 (veure bibliografia), així com, 2) altres activitats a la classe.

Aquest portfolio es presentara individualment al despatx de la Professora (la data de presentació del portfolio serà comunicada a classe). Treballs després del termini no seran acceptats.

2) Examen escrit

L'estudiantat ha de realitzar un examen final escrit al finalitzar el semestre. L’examen consistirà en aspectes teòrics i pràctics relacionats amb els continguts treballats a classe.  Consulteu l'apartat d'exàmens del LLEU per a assabentar-vos de la data oficial.

3) Examen oral (Comprensió oral)

L'estudiantat ha de realitzar un examen de comprensió oral que versarà sobre aspectes treballats a classe. Consulteu l'apartat d'exàmens del LLEU per a assabentar-vos de la data oficial.

4) Presentacions orals (Expressió oral)

L'estudiantat ha de realitzar una presentació individual. La data exacta la donarà el professorat en classe. 

Nota: Per aprovar el curs, l'estudiant ha d'obtenir un 5 de 10 en l'examen escrit. Les altres notes es guardaran durant el curs acadèmic. Es consideraran no presentats / si s'ha lliurat algunes de les parts dins del temps límit, però ha fallat l'examen escrit.