Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PE0908 - Història del Món Actual (Història)

Curs 1 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

70%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Presentacions orals i pòsters

10%

Criteris de superació

1. Examen: Hi haurà una prova de reflexió final sobre els aspectoe tractats a la matèria. S'atendràn els criteris de nivell de coneiximents, racionalitat, reflexió i argumentació raonada dels diferents aspectes treballats a la matèria. No és una prova memorística.

2. Realització de pràctiques col.lectives i individuals sobre els temes proposats pel professor i que seran presentats a l'aula. A aquestes pràctiques s'atendrà a la presentació del material, l' exposició i la bibliografia utilitzada per a elaborar cadascuna de les pràcticas i els continguts.

3. Seminaris que s'indicaran a l'aula

Per a superar l' assignatura és requisit imprescindible la realització de la totalitat de les proves avaluables. De la mateixa forma, en cadascuna de les proves haurà d'arribar-se, al menys, el 50% de la puntuació assignada.

En cas de que un/a alumne/a no es presentara a alguna de les proves se li quaificarà amb suspens.

No es guardaran possibles notes parcials d' exàmens per a la segona convocatòria. Sí es tindrà en compte en l'esmentada convocatòria els percentatges d'avaluació corresponents a treballs i pràctiques, cas d' haver-se realitzat.