Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PE0905 - Teoria del Periodisme (Comunicació)

Curs 1 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

45%

Elaboració de treballs acadèmics

20%

Resolució de casos

15%

Presentacions orals i pòsters

10%

Observació/execució de tasques i pràctiques

10%

Criteris de superació

Per a fer mitjana i superar l'assignatura, cada alumne/a haurà d'obtenir, com a mínim, un aprovat (5) en cadascun dels sistema d'avaluació anteriorment descrits i en cadascuna de les pràctiques de l'assignatura (inclòs el seminari). Per tant, serà estrictament necessari superar els 5 tipus de prova que planteja el sistema d'avaluació i tots els exercicis i proves plantejades.

Durant el mateix curs acadèmic, es reservaren les notes d'aquelles parts del sistema d'avaluació de l'assignatura que el la/alumne/a haja aprovat. No obstant això, les notes no es conservaran, en cap cas, per a cursos posteriors.

Si l'estudiantat es presenta a l'examen escrit es considerarà, amb caràcter general, que s'ha presentat a una convocatòria de l'assignatura.  

L'assistència a les classes pràctiques de l'assignatura és obligatòria. Aquell alumnat que no complisca un percentatge mínim d'assistència del 85% quedarà suspès en la primera convocatòria de l'assignatura. Així mateix, el seminari de l'assignatura és obligatori (qui no ho curse no podrà superar l'assignatura).