Curs 4 - Anual
Metodologia didàctica
- La metodologia de treball serà aquella que ha d’establir cada estudiant o estudianta amb el seu tutor o tutora per a elaborar el Treball Final de Grau. No obstant això, s’ha de centrar, fonamentalment, en reunions periòdiques per a la tutorització respecte a la bibliografia usada, el contingut expressat, l’estructura, la redacció, la forma, la presentació i la defensa, etc.
- Respecte a la tutela i d’acord amb la Normativa de Treballs de Final de Grau de la Universitat Jaume I, el tutor o tutora ha de ser docent del títol i/o de l’assignatura TFG, i ha d’actuar com a dinamitzador del procés d’aprenentatge. Serà responsable d’exposar a l’estudiantat les característiques del TFG, d’assistir i orientar-lo en el seu desenvolupament, de vetlar pel compliment dels objectius fixats i d’emetre un informe del treball que haja tutelat. Com a tutor o tutora pot actuar-hi més d’una persona i en el cas que alguna siga externa a l’UJI, almenys una ha de ser docent del títol i/o de l’assignatura TFG. L’assignació de tutoria tindrà validesa un curs acadèmic (Informació de la Normativa de Treballs de Final de Grau de la Universitat Jaume I).
- Una vegada finalitzat el TFG i d’acord amb el procediment i terminis establits per la Comissió de Titulació, l’estudiantat ha d’entregar el TFG mitjançant l'aplicació de l'IGLU (Informació de la Normativa de Treballs de Final de Grau de la Universitat Jaume I).
- La Comissió de Titulació estableix les normes d’estil, extensió i estructura per al TFG a l’inici de cada curs acadèmic.
- Tot TFG ha de ser defensat públicament. L’acte de defensa és una exposició pública per part de l’estudiantat, després de la qual els membres del tribunal poden fer les consideracions i les preguntes que estimen oportunes. La coordinació del TFG farà públic els criteris d’avaluació, el dia, el lloc i l’hora de les defenses, així com l’estructura i la duració màxima de l’exposició (Informació de la Normativa de Treballs de Final de Grau de la Universitat Jaume I).