Curs 1 - Semestre 2
Ensenyaments pràctics (problemes)
38 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Ensenyaments pràctics (laboratori)
20 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Avaluació
2 | 0 |
Hores presencials | Hores no presencials |
Treball personal
0 | 90 |
Hores presencials | Hores no presencials |
CG1 - Coneixement d'una llengua estrangera.
E05 Conèixer i valorar les necessitats nutricionals de les persones sanes i amb problemes de salut al llarg del cicle vital, per a promoure i reforçar pautes de conducta alimentària saludable.
E06 Identificar els nutrients i els aliments en què es troben.
E07 Identificar els problemes nutricionals de major prevalença i seleccionar les recomanacions dietètiques adequades.
EN01 Conéixer els fonaments químics, bioquímics i biològics de la composició dels aliments.
EN02 Conèixer les bases i fonaments de l’alimentació i la nutrició humana.
EN03 Conèixer i identificar les necessitats nutricionals en les distintes etapes de la vida.
OP3 Conéixer els hàbits alimentaris i d’estils de vida en les cultures majoritàries del planeta.
Aquesta assignatura no presenta resultats d'aprenentatge