Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Treball individual

70%

Participació activa en las sessions

30%

Criteris de superació

L'avaluació d'aquesta assignatura es realitza a través de la participació en els fòrums i de la presentació d'una proposta de recerca en el camp de la traducció/interpretació jurídica o institucional redactada individualment, on cada persona ha d'escollir un objecte d'estudi, desenvolupar uns objectius i unes hipòtesis, esquematitzar els fonaments teòrics, plantejar la metodologia de l'estudi i definir el corpus o la població que s'estudiarà en un text d'unes 3500 paraules.

Si l’estudiantat no pot participar en un mínim del 80% dels fòrums o no lliura el treball individual dins del termini fixat per a la primera convocatòria, la qualificació que se li assigne serà “no presentat”. Si l’estudiantat obté una qualificació inferior a 5 (sobre 10) en el treball individual, la qualificació final serà “suspès”.

L’assignatura es pot superar en la segona convocatòria. Per presentar el treball individual en aquesta segona convocatòria no serà necessari haver participat en els fòrums, però caldrà aportar un resum sobre les contribucions de l’estudiantat als temes tractats en cadascun dels fòrums. La qualificació en aquesta segona convocatòria segueix les mateixes pautes fixades per a la primera convocatòria.

 

* Nota: Llevat de casos justificats, el lliurament del treball no es pot fer més enllà de la data indicada. En casos justificats s'accepten treballs amb un endarreriment màxim de 24 hores.