Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

HU1505 - Llatí i Llengües Europees (Llengua Clàssica)

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Pel que fa a la metodologia se seguiran diferents procediments:

a) Classes teòriques, que consisteixen en l'explicació d'un programa per part del professorat. S'utilitzarà com a complement la pissarra, material sempre útil, però sobretot, el programa Power Point, ja que estem en la cultura de la imatge.

b) Per tal de facilitar la comprensió de les classes teòriques el professorat facilitarà prèviament l'alumnat un resum de la classe, que podran llegir abans i seguir durant la classe. A més, possibilitarà una millor preparació de l'assignatura, ja que hauran d'utilitzar diverses llengües. Serà imprescindible usar l'espanyol i el català.

c) Obrir, tant com siga possible, debats en la classe sobre els temes, objectes d'explicació, amb la finalitat que l'estudiantat s'implique de manera directa en el seu contingut, i convidar-lo a la reflexió i al raonament.

d) Realitzar, tant com siga possible, treballs relacionats amb els continguts de l'assignatura.

e) Assistència als seminaris i conferències, amb la finalitat que l'estudiantant tinga una visió més àmplia del mètode d'aprenentatge i no es limite només a les aules.

f) Assistència a tutories, on l'alumnat podrà tractar amb el professorat qualsevol dubte o consulta que desitge realitzar sobre l'assignatura, pel que fa als seus continguts.