Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

La informació actualitzada i recursos didàctics es troben a l'aula virtual del curs QU0902: https://aulavirtual.uji.es

Classes magistrals: Una sessió de dues hores per setmana. S'imparteixen els continguts teòrics i es resolen problemes bàsics de cada tema.

Classes de resolució de problemes: El professor selecciona i notifica als estudiants amb una setmana d'antelació els exercicis que es treballaran a cada sessió de problemes. L'estudiant prepara cada setmana els problemes seleccionats resolent-los pel seu compte. Cada setmana alguns estudiants faran aquests problemes a la pissarra on seran avaluats. La solució dels exercicis serà discutida en comú amb tots els estudiants. Algunes setmanes el professor seleccionarà exercicis perquè l'estudiant els lliure resolts i siguen corregits i qualificats pel professor. Aquesta qualificació formarà part de l'avaluació continuada de l'assignatura.

Els estudiants que vulguen ser qualificats en les classes de problemes han d'assistir a les classes amb els problemes preparats. No es permeten més de dos faltes perquè aquestes notes compten per a l'avaluació contínua.

Grup 1: Una sessió d'una hora per setmana.

Grup 2: Una sessió d'una hora per setmana.

 

Tutories grupals: els estudiants són dividits en dos grups (TU1 i TU2) i cada grup participarà en dues sessions. Es treballaran exercicis d'exàmens d'anys anteriors que seran indicats amb una setmana d'antelació a la sessió. El professor resoldrà els exercicis a la pissarra. A més, el professor demanarà als estudiants que es dividisquen en grups per a resoldre algun problema dins del propi grup. Més tard, el grup presentarà la seua resolució a la resta d'estudiants a la pissarra.


Pràctiques: Les classes de pràctiques de laboratori tindran lloc en quatre sessions de 3 hores al laboratori TD2305 i TD2306.