Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0923 - Estructura del Sistema Comunicatiu

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura combinarà sessions teòriques, basades en la metodologia de la classe magistral, amb sessions pràctiques, centrades en la realització d'una sèrie d'exercicis per part de l'alumnat (tant de manera individual com grupal). La distribució de les classes serà la següent:

- 2 hores de teoria setmanals (grup complet, de 90 estudiants)

- 2 hores de pràctiques setmanals (2 grups reduïts, de 45 estudiants).

Les sessions teòriques consten de l'exposició de la docent combinada amb les aportacions derivades del treball de l'alumnat previ a la sessió, a partir del material subministrat a través de l'aula virtual. Cadascun dels temes que integren el programa comptarà amb un material de suport, que són de caràcter obligatori (motiu pel qual es consideraran matèria d'examen).

El contingut de les pràctiques de l'assignatura s'organitza a partir de diverses activitats, que es corresponen amb treballs acadèmics (25%), presentacions (10%) i observació/execució de tasques (5%).

Dins de l'assignatura s'imparteix un seminari. L'assistència de l'alumnat a aquest seminari és obligatòria. L'alumnat haurà de preparar de manera individual una reflexió i/o anàlisi relacionada amb el tema del seminari, en funció de les directrius que se li atorguen.