Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Resolució d'exercicis i problemes

50%

Observació/execució de tasques i pràctiques

50%

Criteris de superació

La manera d'avaluació que s'utilitzarà en aquesta assignatura consistirà en un debat crític realitzat en un fòrum obert per la professora a l'Aula Virtual, a partir de diverses qüestions plantejades al fil dels materials proposats.
L'estudiantat haurà de traure un mínim de 5 sobre 10 en cadascuna de les parts que està dividida l'avaluació (Fòrum i Dossier de reflexió crítica).
El fòrum té un pes específic d'un 25% de la nota. Considerarem que s'ha superat l'assignatura quan les respostes a les preguntes proposades estiguen argumentades críticament, no sent un resum dels materials proporcionats per la professora. Igualment tindrem en compte la interacció amb el professorat i resta d'alumnat, perquè en un màster d'aquest tipus també ha d'afavorir-se la comunicació i el debat interpersonal.
L'alumnat es considerarà com presentat quan haja remès al professorat el document citat en el primer dels paràgrafs. La nota que se li requereix per a superar l'assignatura és de 5 sobre 10, com s'assenyala anteriorment.
B. Les parts en què es divideix l'avaluació són:

1. Participació en el fòrum de l'assignatura (no recuperable): 25%

2. Presentació de dossier de reflexió crítica: 75%

Requisits per a considerar com presentat-a a un/una estudiant en una convocatòria:
Un/una estudiant es considerarà presentat-a en una convocatòria si ha presentat el dossier de reflexió crítica (part 2 de l'avaluació). Es considerarà no presentat/a si no ha lliurat el dossier.