Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EE1023 - Sistemes Automàtics

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

El desenvolupament de l'assignatura s'estructura en quatre activitats formatives: ensenyaments teòrics, ensenyaments pràctics (problemes), ensenyaments pràctics (laboratori), i treball personal.
 
En els ensenyaments teòrics s'utilitzarà la metodologia de lliçó magistral per a la presentació de conceptes i procediments fonamentals de l'automàtica i sistemes de control, així com resolució d'exercicis i problemes per part del professor relacionades amb l'aplicació d'aquests conceptes fonamentals.
 
Els ensenyaments pràctics (problemes) se centraran en l'aplicació pràctica, fent ús de l'ordinador, dels conceptes i procediments introduïts en classe de teoria. Aquestes classes es dedicaran a la resolució d'exercicis i problemes plantejats mitjançant els seus corresponents enunciats de problemes.
 
Finalment, els ensenyaments pràctics (laboratori) tindran com a finalitat l'aplicació pràctica mitjançant treball de laboratori, fent ús de les maquetes de processos, equipament electrònic, autòmats programables, microcontroladors, així com de l'ordinador, dels conceptes i procediments treballats en les sessions de teoria i problemes. El treball en aquestes classes requerirà de la resolució d'exercicis i problemes previs a la realització de la pràctica. A més, el desenvolupament pràctic requerirà el muntatge i connexió dels sensors i actuadors, i l'ús d'eines de programació d'autòmats programables i microcontroladors