Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EI1004 - Estructura de Computadors

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura requereix vuit hores de treball a la setmana. Quatre d’aquestes són presencials i s'organitzaran en 17 sessions de teoria de dues hores cada una i en 11 sessions de laboratori de dues hores cada una. Les quatre hores restants corresponen al treball que haurà de realitzar l'estudiantat pel seu compte.
En les classes de teoria es treballarà en grups preferiblement de tres alumnes. Les classes consistiran en la posada en comú i correcció de les activitats proposades en la sessió anterior, en l'estudi de nous conceptes i en la resolució d'exercicis relacionats amb la matèria d'estudi.
En les classes de laboratori es treballarà també en grups. És recomanable que els grups siguen els mateixos que els de les classes de teoria. Les classes de laboratori consistiran en la realització d'exercicis relacionats amb l'arquitectura ARM.
El treball que ha de realitzar l'estudiantat pel seu compte consistirà a preparar les següents classes de teoria i de laboratori per mitjà de la realització d'una sèrie de tasques indicades en els corresponents entregables, i en la preparació dels dos exàmens d'objectius bàsics i de l'examen final.