Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0943 - Indústries Culturals

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Elaboració de treballs acadèmics

50%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

30%

Presentacions orals i pòsters

10%

Resolució de casos

10%

Criteris de superació

A. Elaboració de treballs acadèmics (70%) (0-10). (Inclou "elaboració del treballs acadèmics": 50%, presentació oral (10%) i resolució de casos (10%)) RECUPERABLE
 
 
A.1. En grup (3-5 integrants) (0-10): Anàlisi de la situació actual d'una "indústria cultural i / o creativa" seleccionada entre grup i professorat. Investigació sobre tendències en la indústria. (35%)
 
A.2. Individual (0-10): Quadern de bitàcola. Implica l'elaboració des de l'anàlisi i judici crític d'un quadern de bitàcola (en paper o bloc amb accés limitat) que comprendrà tots els temes tractats a classe. (35%)
 
 
B. Examen escrit (30%) (0-10). RECUPERABLE
 
 
- Pregunta combinades sobre les qüestions vistes, debatudes i treballades a classe i pels grups i el professorat i treballats en el quadern de bitàcola.
 
La nota final serà la resultant de sumar els apartats (un cop aplicats corresponents percentatges descrits en les proves anteriors).
 
Cadascuna de les parts ha d'haver superat amb nota igual o superior a 5 per poder sumar-les.
 
 
Per fer la mitjana de la nota final aplicant els percentatges anteriors (70% i 30%) s'han de complir els següents requisits:
 
Per aprovar i superar l’assignatura és necessari traure una mitjana de 5 o superior sobre 10 en cadascuna de les dues proves (elaboració de treballs acadèmics i examen escrit).

Si en alguna d’aquestes dues proves no s’arriba al 5, caldrà recuperar-la en segon convocatòria mitjançant un examen global escrit de cadascuna d'elles .