Criteris de superació
El programa ha estat dissenyat per a ser explicat complet i, tret de raons de força major, s'exigeix íntegrament en l’avaluació final de l’assignatura. L’avaluació de coneixements i el control de l’aprenentatge es realitza d’acord amb els següents criteris:
-
L’avaluació final consta d’una prova escrita a la qual s’atribueix el 50% de l’avaluació final. L’examen avalua la part teòrica, que val 5 punts (preguntes curtes i/o d’anàlisi). Per a la superació d’aquesta part cal obtindre un mínim de 2,5 punts.
-
El 50% restant de la qualificació final la determina la resolució, presentació i entrega de les pràctiques que es realitzaran per equips (2 punts de la resolució dels casos) i la realització i exposició del treball final en grup (2 punts), que constarà de la realització d’un pla de màrqueting. A més, es tindran en compte qüestions com la qualitat, organització i planificació i la coherència en la comunicació en l’exposició de totes les presentacions fetes al llarg del curs (1 punt: 0,5 corresponent a les presentacions dels casos i 0,5 corresponent a la presentació del projecte).
-
La qualificació de l’assignatura s’obté de sumar la nota de l’examen, la dels treballs de classe, i la del projecte de màrqueting, sempre i quan s’haja superat cada una de les notes mínimes exigides.
-
Caldrà tindre en compte que la prova d'examen escrit serà una activitat recuperable per l'estudiantat en segona convocatòria, mentre que la resolució dels casos i del projecte semestral seran activitats no recuperables en segona convocatòria.
Notes importants:
-
En la segona convocatòria del curs l’estudiantat tindrà dret a ser avaluat de totes les proves recuperables que no haja aprovat.
-
La valoració de les activitats no recuperables superades durant el semestre es conservarà durant totes les convocatòries del corresponent curs acadèmic.
-
Es considerarà a l’alumne o alumna com a presentat sempre i quan es presente a l'examen teòric de l’assignatura. En cas contrari, la nota serà de no presentat.
-
L’estudiantat pot utilitzar els mitjans de revisió i reclamació de les qualificacions obtingudes d’acord amb el procediment establert en la Normativa d'Avaluaciò del Estudis Oficials de l'UJI.
-
L’estudiantat ha d’abstenir-se de la utilització o cooperació en procediments fraudulents en les proves d’avaluació. De fet:
-
L’alumnat està obligat a complir les regles bàsiques sobre autenticitat i autoria durant la realització de les proves d’avaluació.
-
Les conductes o les actuacions que contravinguin aquestes regles en la realització d’una prova d’avaluació, implicarà la qualificació de “zero” en l’avaluació de la corresponent activitat.
-
En qualsevol cas, les actuacions fraudulentes en una prova final d’avaluació donaran lloc a la qualificació de suspens, amb la qualificació numèrica de “zero”, en eixa convocatòria, i la possible incoació, en el seu cas, d’un procediment sancionador.