Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

VJ1234 - Tècniques d'Interacció Avançada

Curs 4 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Avaluació continua

60%

Examen

40%

Criteris de superació

La nota de l'assignatura s'obté com es mostra a continuació:
  • Examen: 40%
  • Avaluació contínua: 60%
Cal obtenir un cinc o superior a les dues parts per superar l'assignatura.
 
La nota de l'examen s'obtindrà mitjançant la realització d'una prova escrita on el / la alumne / a haurà de demostrar que ha adquirit els coneixements de l'assignatura. Es considerarà com presentat en la convocatòria l'estudiant que realitzi l'examen.
 
La nota de l'avaluació contínua s'obtindrà mitjançant la realització d'un conjunt d'exercicis pràctics desenvolupats en les sessions presencials. En l'última sessió de laboratori es realitzarà un examen pràctic on el / la alumne / a realitzarà un exercici presencial. La nota que s'obtindrà serà d'apte o no apte. Si se supera l'examen, la nota de l'avaluació contínua serà l'obtinguda durant les sessions de laboratori. Si no se supera, no es considerarà superada l'avaluació continuada de l'assignatura.
 
Per aprovar l'assignatura es requereix una nota final major o igual que 5 i obtenir una qualificació mínima de 5 en cadascuna de les parts.
A la segona convocatòria es realitzaran dues proves. La primera serà un examen escrit de característiques similars al que es realitzarà durant la primera convocatòria. La segona serà una prova pràctica presencial similar a l'examen que es realitzarà per avaluar l'avaluació continuada durant la primera convocatòria.
 
Si en la convocatòria anterior es va superar únicament una de les parts, la nota obtinguda es guardarà per a la segona convocatòria.