SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0919 - Fonaments del Màrqueting

Curs 2 - Semestre 2

Temari

Temari

Part I: CONCEPTE DE MÀRQUETING

TEMA 1: EL CONCEPTE DE MÀRQUETING

1.1. Concepte bàsic de màrqueting.

1.2. Evolució del concepte de màrqueting

1.3. Ampliació del concepte de màrqueting.

 

Part II: FONAMENTS BÀSICS

TEMA 2: LA PLANIFICACIÓ COMERCIAL: EL PLA DE MÀRQUETING

2.1. La planificació estratégica.

2.2. El pla de màrqueting.

TEMA 3: LA SEGMENTACIÓ DE MERCATS I EL POSICIONAMENT

3.1. Concepte de mercat.

3.2. La segmentació i els criteris de segmentació.

3.3. Definició del públic objectiu.

3.4. El posicionament en el mercat.

TEMA 4: EL COMPORTAMENT DEL CONSUMIDOR

4.1. Model de comportament del consumidor.

4.2. Condicionants del comportament del consumidor.

4.3. Fases del procés de decisió de compra.

4.4. Tipus de comportament de compra.

4.5. El comportament de compra de les organitzacions.

 

Part III: EL MÀRQUETING MIX

TEMA 5: EL PRODUCTE

5.1. Concepte de producte.

5.2. Decisions sobre el producte individual.

5.3. Decisions sobre la cartera de productes.

5.4. Naturalesa i característiques dels serveis.

TEMA 6: EL PREU

6.1. Concepte de preu.

6.2. Mètodes de fixació de preus.

6.3. Estratègies de fixació de preus.

TEMA 7: LA DISTRIBUCIÓ

7.1. Conceptes bàsics de distribució.

7.2. Decisions al canal canal de distribució.

7.3. Tipus de intermediari.

7.4. Distribució física i gestió de la logística.

TEMA 8: LA COMUNICACIÓ

8.1. Concepte, fins i mix de comunicació.

8.2. Concepte i característiques de la publicitat.

8.3. Concepte i característiques de la promoció de vendes.

8.4. Concepte i característiques de les relacions públiques.

8.5. Concepte i característiques de la venda personal.

8.6. Concepte i característiques del màrqueting directe.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16