SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Temari

Temari

Tema 1: Introducció

1.1 Importància de la qualitat en els productes agrícoles

1.2 Implicacions de la qualitat en millora genètica vegetal actual

1.3 Tendències de futur



Tema 2: La qualitat dels productes agrícoles

2.1 Definició de qualitat

2.2 Qualitat externa

2.3 Qualitat organolèptica

2.4 Qualitat nutritiva

2.5 Qualitat funcional



Tema 3: Avaluació de la qualitat

3.1 Avaluació de la qualitat externa

3.2 Avaluació sensorial de la qualitat organolèptica

3.3 Avaluació analítica de compostos relacionats amb la qualitat interna



Tema 4: Millora de la qualitat en tomàquet. Estudi detallat d'un cultiu important

4.1 Característiques de qualitat rellevants

4.1.1 Externa

4.1.2 Organolèptica

4.1.3 Nutritiva

4.1.4 Funcional

4.2 Avaluació instrumental de la qualitat interna

4.3 Ús de germoplasma de tomaca i espècies silvestres relacionades per a la millora de la qualitat

4.4 Ús de noves biotecnologies per a la millora de la qualitat interna en tomaca



Treballs de curs: Millora de la qualitat en altres cultius d'interès econòmic



Pràctiques: Ús de tècniques cromatogràfiques per a l'avaluació de característiques de qualitat organolèptica i funcional en tomaca

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16