Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

SBF009 - Neurobiologia, Farmacologia i Genètica dels Trastorns Mentals

Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

50%

Elaboració de treballs acadèmics

40%

Resolució de casos

10%

Criteris de superació

Els coneiximents i capacitats d'alumne seran valorats mediant EXÁMENES i durant les activitats que se portaran a veta per grups en CLASE.

1) Els EXÁMENES parcials se desenrollaran en forma d'evaluacio continua. A lo llarc del semestre se portaran a veta dos EXÁMENES parcials sobre els temes tractats fins el moment de cada examen. Estos EXÁMENES te com objectiu facilitar l'ASIMILACION de coneiximents, pero no eliminen materia a no ser que se superen en una nota de 9 sobre 10. Existixen dos convocatories oficials per al examen teoric, sabent que l'opcio de segona convocatoria significarà apareixer com un No Presentat en l'acta de la primera. La nota teorica supon un 50% de la nota final. Se requerix al menys un 25% per a aprovar la part teorica. Nomes se sumarà la nota obtinguda en les activitats si s'ha aprovat la part teorica.

2) El 40% de la nota s'obtindra en l'entrega d'un DOSSIER en el que se presente i se reflexione sobre el marc de diagnostic: RESEARCH DOMIAN CRITERIA (RDOC), per a un dels trastorns a triar per l'estudiant. La presentacio oral d'este DOSSIER es voluntaria, i se portar-se a veta supondra el 10% de la nota final.

Article 11. Realització fraudulenta de proves d’avaluació

1. L’alumnat està obligat a complir les regles bàsiques sobre autenticitat i autoria durant la realització de les proves d’avaluació.

2. Les conductes o les actuacions que contravinguin aquestes regles en la realització d’una prova d’avaluació, implicarà la qualificació de “zero” en l’avaluació de la corresponent activitat.

3. En qualsevol cas, les actuacions fraudulentes en una prova final d’avaluació donaran lloc a la qualificació de suspens, amb la qualificació numèrica de “zero”, en eixa convocatòria, i la possible incoació, en el seu cas, d’un procediment sancionador.